torsdag 12. mars 2009

SUSHISIS VENNER

Hei igjen!

Det er stadig flere som oppdager SUSHISI nå som det finnes i frysedisken hos hele 650 butikker i hele Norge. Vi får stadige tilbakemeldinger om at når man først har prøvd SUSHISI blir det fort et fast punkt på handlelisten. Det er veldig hyggelig!

Fremover kommer vi til å presentere forskjellige SUSHISI-venner som har gode råd, tips eller kanskje en morsom historie å fortelle. Første kvinne ut er Cecilie Borka fra Bærums Verk. Hun er gift med Andrè og har to gutter på 4 og 7 år. 

Hun forteller om livet før-og etter hun oppdaget SUSHISI...


Hvordan oppdaget du SUSHISI?
Jeg ble tipset av en venninne som hadde oppdaget SUSHISI og som var overbevisende begeistret for at man med SUSHISI kunne lage kjempegod sushi på egenhånd.

Hva slags forhold har du til sushi?
Vi har i flere år hatt sushi som fast fredagskos - med takeout. Ettersom vi bor på Bærums Verk må vi dra helt til Lysaker for å hente god sushi. Det er både dyrt og krever planlegging - ja ikke alltid så lett å få til!

Hva nå?...
Så oppdaget jeg altså SUSHISI og hvor godt og enkelt det var å lage! Det har åpnet seg en ny verden for meg. 
Nå har jeg til envher tid en boks med SUSHISI Maki liggende i fryseren om lysten skulle melde seg:)

OK Cecilie! - SUSHISI ønsker deg en riktig GOD HELG og som takk for din tid, belønnes du med en boks med SUSHISI Maki - så har du to i fryseren...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar