torsdag 12. februar 2009

SUSHISI vant merket for God Design i mai `08


På forsommeren i fjor, etter nesten ett års designprosess, fikk vi en anerkjennelse som for oss henger svært høyt - vi vant merket for God Design.

Vi har hele tiden hatt fokus på at emballasjen skal underbygge høy kvalitet og signalisere verdiene ekte, enkelt og sunt...



Jurykjennelsen lød som følger:

"SUSHISI inneholder alt du trenger for å lage god, sunn sushi på kort tid. Emballasjen er tøff og stilren. Det grafiske uttrykket balanserer hårfint, man evner å kommunisere norsk kvalitetslaks og japanske ingredienser på en meget troverdig måte. Den distinkte formen kler konseptet og er et glimrende bakteppe for all produktinformasjon.
Bildet på lokket og navnet SUSHISI i versaler på flere flater, gjør produktet til et blikkfang i butikken. Det sterke seriepreget kan enkelt videreføres på flere produkter. Totalt sett et meget godt designkonsept, som formidler produktenes kvaliteter og verdier på en unik, og særdeles gjennomført og overbevisende, måte".

Vi vil også takke våre samarbeidspartnere i designprosessen for denne prisen - Tangram, Engelsrud Emballasje og Norges Arkitekt- og Designhøyskole!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar