mandag 23. februar 2009

Premiærefesten - vi var der!

Ca. kl. 20.00 ankom de inviterte premiærefesten på Tranen, etter å ha sett Jakten på hukommelsen. Folket var preget av å ha sett hvordan hovedpersonen, Øyvind, klarte å snu en potensiell tragedie til en interessant opplevelse. Les filmanmeldelsen fra NRK her


Stemningen var god,

latteren satt løst


...og interessante diskusjoner foregikk i krokene.



Store og små koste seg
...og

vi serverte SUSHISI!


Sushi kommer opprinnelig fra Kina (400 f.kr) og spises idag som hverdagsmat i hele Asia. Stadig flere nordmenn oppdager denne sunne og velsmakende retten og det var derfor naturlig å servere nettop SUSHISI på festen.


Asia er forresten det kontinentet der levealderen er høyest i verden. Mye av dette skyldes det sunne kostholdet med en stor andel av fisk og grønt.




Produsent og ressigør Thomas Lie, og Petter Vennerød likte også sushi! Det kinesisk/norske orkesteret bidro til den riktige steminingen, og med å forene Norge og Kina, som stod sentralt i filmen.


Det var mange kjente ansikter å se på premiærefesten. Hovedpersonen selv tok seg også tid til en liten sushipause mellom mange musikalske innslag.



Å servere SUSHISI til 300-400 personer gikk så lett som bare det!

I reklamen sier vi at det med SUSHISI er gjort på 1-2-3 å lage perfekt sushi på egenhånd - og vi lever som vi lærer...


Det var sultne premiærefolk som ankom festen og sushifatene ble fort tomme. Heldigvis hadde vi forsterkninger på kjøkkenet av drevne sushi-elskere som jobbet på spreng for å lage Maki og Nigri i alle regnbuens farger.






En stor takk til filmmakerne og hovedpersonen, Øyvind Aamodt, for både en fantastisk film som vi kan leve lenge på, og for en flott fest!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar