Hei alle,
Endelig er det påske med ferietid og lysere dager!
Vi har vært igjennom en utfordrende periode med produksjonen vår i Tallinn, men en sterk gründervilje har gjort oss enda sterkere - og vi gleder oss til å starte test-produksjon i Norge etter påske! Da blir SUSHISI "made in Norway" og vi slipper å sende norsk kvalitetslaks ut av landet for å videreforedles.
Selvom vi fortsatt venter på over 20 paller med SUSHISI til Norge i nærmeste fremtid, så kan vi melde at de aller fleste REMA1000 butikker nå har rykende fersk SUSHISI i frysedisken.
**********
**********
Noen SUSHISI påske-tips:
Erstatt linfrø til Makirullene med hvit rogn som finnes i de fleste butikker. Blande litt vasabi i rognen - så blir den gul-grønn og passer ypperlig til påskebordet - veldig godt er det også :)
Om man ønsker en lettere variant i matboksen så er sushi et godt alternativ. Det går fint å lage SUSHISI et par timer i forveien å legge i matboksen. God tur!
Det er også veldig mange barn liker sushi! Det er mild på smak og mange barn liker den salte soyasausen. Påske og ferie er en god anledning til å lage mat sammen med de små - og SUSHISI er lett å få til for små never. God appetitt!
Med ønske om en riktig GOD PÅSKE fra SUSHISI
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar