søndag 5. april 2009

SUSHISI ønsker alle en riktig påske!

Hei alle,

Endelig er det påske med ferietid og lysere dager!
Vi har vært igjennom en utfordrende periode med produksjonen vår i Tallinn, men en sterk gründervilje har gjort oss enda sterkere - og vi gleder oss til å starte test-produksjon i Norge etter påske! Da blir SUSHISI "made in Norway" og vi slipper å sende norsk kvalitetslaks ut av landet for å videreforedles.
Selvom vi fortsatt venter på over 20 paller med SUSHISI til Norge i nærmeste fremtid, så kan vi melde at de aller fleste REMA1000 butikker nå har rykende fersk SUSHISI i frysedisken.

**********

Noen SUSHISI påske-tips:


Erstatt linfrø til Makirullene med hvit rogn som finnes i de fleste butikker. Blande litt vasabi i rognen - så blir den gul-grønn og passer ypperlig til påskebordet - veldig godt er det også :)



Om man ønsker en lettere variant i matboksen så er sushi et godt alternativ. Det går fint å lage SUSHISI et par timer i forveien å legge i matboksen. God tur!



Det er også veldig mange barn liker sushi! Det er mild på smak og mange barn liker den salte soyasausen. Påske og ferie er en god anledning til å lage mat sammen med de små - og SUSHISI er lett å få til for små never. God appetitt!



Med ønske om en riktig GOD PÅSKE fra SUSHISI

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar